вівторок, 23 серпня 2011 19:50

Суд заборонив опозиції завтра проводити акції у центрі Києва

Суд заборонив опозиції завтра проводити акції у центрі Києва

Київський суд заборонив опозиції проводити акції в центрі Києва в День незалежності. Про це журналістам, які зараз очікують рішення Печерського райсуду по запобіжний захід для Юлії Тимошенко, повідомив нардеп від БЮТ Юрій Одарченко.

Як передає ЛІГАБізнесІнформ, зокрема, Одарченко наголосив: "Кілька хвилин тому Київський окружний суд прийняв рішення, яким заборонив опозиційним партіям збиратися на більшості площ у центрі міста Києва".

За його словами, заборона поширюється на Європейську площу, вулицю Грушевського, площу Слави, Бессарабську, Софіївську та Михайлівську площі, вулицю Банкову і на головну площу країни - Майдан Незалежності.

"Шановні друзі, виходить так, що сьогодні люди, які підтримують президента Януковича, можуть святкувати День незалежності, а всі опозиційні партії - їм відмовлено у проведенні мітингів у центрі міста", - сказав Одарченко.

Народний депутат уточнив, що єдине місце, яке залишається в опозиції для мітингів - це парк біля пам'ятника Шевченка. Одарченко запевнив, що завтра там пройде акція опозиції, і запросив приєднуватися до неї всіх людей.

Нагадаємо, Київська міська державна адміністрація сьогодні повідомила, що звернулася до суду з вимогою обмежити масові заходи політичної спрямованості в Києві. В цілому станом на 16 годину 23 серпня в адміністрацію надійшло 36 повідомлень про проведення на День незалежності мітингів та інших масових заходів від різних політичних сил та громадських організацій.

Зараз ви читаєте новину «Суд заборонив опозиції завтра проводити акції у центрі Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути