вівторок, 23 серпня 2011 13:04

На День незалежності українців охоронятимуть 18 тисяч працівників міліції

На День незалежності українців охоронятимуть 18 тисяч працівників міліції

Українців на День незалежності охоронятимуть 18 тисяч працівників міліції.

Про це заявили в Міністерстві внутрішніх справ України.

"Для підтримання правопорядку в державі будуть задіяні близько 18 тисяч працівників міліції, у тому числі м. Києві – близько 4 тисяч правоохоронців та військовослужбовців внутрішніх військ",- наголошується в заяві відомства.

У МВС також зазначили, що порядок на дорогах та безпеку дорожнього руху забезпечуватимуть близько 3 тисяч працівників Державтоінспекції.

У свою чергу начальник Головного штабу МВС України Анатолій Лазарев зазначив, що та робота, яка зараз проводиться, "спрямована на недопущення загострення конфліктних ситуацій".

"Ми сподіваємося, що представники різних політичних сил прийматимуть виважені і адекватні рішення, тим самим не допустивши порушень громадського порядку", - додав Лазарев.

У МВС також наголосили, що, за їхніми даними, у понад 900 населених пунктах на території нашої держави пройдуть близько 1,6 тисяч урочистостей. Загальна прогнозована кількість учасників святкових заходів сягатиме близько 1 мільйона осіб.

У столиці, якій правоохоронці приділяють особливу увагу, різні громадські об'єднання та політичні сили подали 18 заявок на проведення святкових заходів.

Зараз ви читаєте новину «На День незалежності українців охоронятимуть 18 тисяч працівників міліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути