вівторок, 23 серпня 2011 12:19

Опозиції Одеси заборонили мітингувати на День незалежності

Опозиції Одеси заборонили мітингувати на День незалежності

В Одесі опозиції заборонили проводити будь-які акції.

Окружний адміністративний суд Одеської області за позовом виконавчого комітету Одеської міськради заборонив проведення мирних акцій низки політичних сил в центрі Одеси, щоб уникнути конфліктів з політичними опонентами.

Про це повідомив заступник голови міської організації ВО "Батьківщина" Володимир Усов.

За його словами, до переліку заборонених акцій потрапила церемонія покладання квітів до пам'ятника Тарасу Шевченку в парку імені Шевченка і проведення на тому ж місці мітингу на підтримку демократії і законності в країні.

За словами Усова, суд мотивував своє рішення тим, що окрім одеських організацій "Батьківщини", Народного Руху України, партії "Реформи і Порядок" та інших опозиційних політичних сил заявки на проведення акцій на той же час і місце подали "маргінальні організації", що нібито може призвести до конфлікту між прихильниками різних політичних сил.

Політик додав, що о 14.00 представники опозиції на прес-конференції мають намір засудити рішення суду і дії виконкому Одеської міськради, а також озвучити свої подальші дії.

Зараз ви читаєте новину «Опозиції Одеси заборонили мітингувати на День незалежності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути