понеділок, 22 серпня 2011 16:57

Опозиція може зустріти День Незалежності під СІЗО

Представники опозиції сьогодні під час зустрічі запропонували главі Київської міськдержадміністрації (КМДА) Олександру Попову піти на компроміс під час святкування річниці незалежності України.

Про це у коментарі кореспонденту Gazeta.ua сказав учасник зустрічі, "нунсівець" Олександр Чорноволенко.

"Ми запропонували передати тому, хто насправді приймає ці рішення, щоб опозиція відсвяткувала до 14 години на Михайлівській площі, а у другій половині дня - на Співочому полі. Ми пропонували й спільну сцену на площі", - сказав Чорноволенко.

"Він усе розуміє, але, на жаль, на тих місцях, на які ми подали заявки - Софіївську, Михайлівську, Європейську площі та площу Богдана Хмельницького - вже намічені різні заходи. Ми наполягали провести нашу акцію хоча б на Михайлівській площі. Він каже, що там побудована сцена для дитячих колективів. Я йому відповів, що раз усюди співатимуть та танцюватимуть ті, кому влада дозволила, нам залишається святкувати лише під Лук'янівським СІЗО. Красиво на весь світ прозвучить - опозиція святкує День Незалежності під СІЗО!" - заявив Чорноволенко.

На зустрічі з Поповим окрім Чорноволенка були нардепи Борис Тарасюк, В'ячеслав Кириленко, "свободівець" Андрій Іллєнко.

Як повідомлялося, лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко заявив, що Комітет опору диктатурі, створений днями опозиційними партіями і громадськими організаціями, подав спільну заявку на проведення масових акцій в День Незалежності, 24 серпня.

Разом з тим, Київська міська державна адміністрація пообіцяла звернутись до суду з питання про законність проведення масових акцій опозиції в День Незалежності 24 серпня, якщо в мерію надійдуть заявки на проведення таких акцій.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція може зустріти День Незалежності під СІЗО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути