вівторок, 16 серпня 2011 17:03

У "Нашій Україні" сподіваються, що Комітет опору диктатурі помирить її з БЮТ

У "Нашій Україні" сподіваються, що Комітет опору диктатурі помирить її з БЮТ

Комітет опору диктатурі в Україні - це оптимальний майданчик для втілення принципу непоборювання опозиційних партій у життя.

Таку думку у коментарі Gazeta.ua висловив народний депутат від "Нашої України" Андрій Парубій.

"Сподіваюсь, що Комітет опору диктатурі буде більш ефективним, ніж Комітет захисту України. Будь-які речі, які об'єднують, несуть більше енергії", - зауважив політик.

За його словами, коли кожна політична сила діє окремо, починається взаємопоборювання, розсіювання сил, їхня маргіналізація.

"Згадайте, дуже мала чисельність громадян брала участь у політичних акціях окремих партій. Потрібно координувати свої зусилля і пропагувати принцип непоборювання. Комітет опору диктатурі - це оптимальний майданчик для втілення цього принципу у життя", - наголосив Парубій.

На його думку, цього разу у Комітету може бути більш довготривала дія.

"На виборах 2012 року влада робитиме усе можливе, щоб пересварити між собою опозицію, щоб ми воювали між собою. Єдиний спосіб не допустити розвитку цього сценарію - це координувати свої дії і мати спільний майданчик для узгодження дій. Тому ми будемо наполягати, щоб координація у рамках Комітету відбувалась як довготривалий проект", - резюмував Парубій.

Як повідомлялося, лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко заявив, що Комітет опору диктатурі, створений днями опозиційними партіями і громадськими організаціями, подав спільну заявку на проведення масових акцій в День Незалежності, 24 серпня.

Зараз ви читаєте новину «У "Нашій Україні" сподіваються, що Комітет опору диктатурі помирить її з БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути