понеділок, 15 серпня 2011 10:13

Експерт розповів, що чекає на Комітет опору диктатурі

Експерт розповів, що чекає на Комітет опору диктатурі

Справжнім тестом на міцність для опозиційного Комітету опору диктатурі в Україні стане розподіл виборчих округів перед виборами до Верховної Ради 2012 року.

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив політолог Сергій Таран.

"Я б не брався оцінювати на майбутнє ефективність нового об'єднання опозиції (Комітету опору диктатурі - ред.). Його ефективність ми побачимо, коли цей Комітет почне щось робити. Коли буде результат, тоді можна оцінювати", - пояснив експерт.

Разом з тим, він уточнив, що результат буде видно тоді, коли почнеться поділ виборчих округів у зв'язку з підготовкою до парламентських виборів.

"Це буде реальний тест, чи вміє опозиція працювати і діяти разом. Адже дуже часто такі коаліції закінчуються сварками навколо виборчих округів та поділу посад. Будуть вибори - це стане тестом для всіх опозиціонерів", - резюмував Таран.

Нагадаємо, Комітет опору диктатурі офіційно був створений 8 серпня 2011 року. Ініціаторами виступили партії "Батьківщина", "Наша Україна", "Європейська партія", Партія захисників вітчизни, "Фронт змін", "Реформи і порядок", "Громадянська позиція", Народний Рух України, "Народна самооборона", Українська соціал-демократична партія, ВО "Свобода", "За Україну!".

Учасники Комітету склали план дій: все, що стосується акцій навколо Печерського суду та підтримки Юлії Тимошенко; підготовка спільної акції всіх опозиційних сил до Дня Незалежності; відкриття чергової сесії ВР у вересні і координація своїх зусиль навколо вдосконалення виборчого законодавства.

Зараз ви читаєте новину «Експерт розповів, що чекає на Комітет опору диктатурі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути