вівторок, 23 серпня 2011 15:19

Акції опозиції на День незалежності відбудуться не зважаючи ні на що - Турчинов

Акції опозиції на День незалежності відбудуться не зважаючи ні на що - Турчинов

Заплановані на 24 серпня акції опозиційних сил, відбудуться, як і було заплановано раніше.

Про це заявив заступник лідера партії "Батьківщина" Олександр Турчинов.

"Комітет опору диктатурі, який об'єднує всі опозиційні партії, ще раз підтверджує своє рішення щодо збору завтра, в День Незалежності, всіх патріотів, хто готовий з нами відсвяткувати цю велику подію", - сказав він в інтерв'ю журналістам у вівторок.

Турчинов нагадав, що акція опозиції розпочнеться об 11 годині біля пам'ятника Тарасу Шевченку в Києві, після чого мітингувальники пройдуть мирною ходою центральними вулицями міста. Він закликав усіх бажаючих прийти на акцію, не піддаватися на будь-які провокації і дезінформацію з боку чинної влади, а також висловив переконання, що проведенню мітингів не завадять жодні можливі або існуючі вже рішення судів.

Крім того, заступник лідера "Батьківщини" зазначив, що в табір "Батьківщини" постійно надходить інформація про можливе розгоні наметового містечка на Хрещатику біля будівлі Печерського районного суду. За його словами, немає жодних рішень судів, що передбачають відповідний розвиток подій, і ніхто не має права забирати з головної вулиці Києва намети, в яких знаходяться громадські приймальні народних депутатів.

Крім того, Турчинов назвав "фальшивкою" і "мильною бульбашкою" поширену в понеділок Службою безпеки України інформацію про нібито підготовлювані теракти до Дня Незалежності.

Зараз ви читаєте новину «Акції опозиції на День незалежності відбудуться не зважаючи ні на що - Турчинов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути