середа, 16 листопада 2016 18:00

Що спільного між Шухевичем і Савченко - думка політолога

Що спільного між Шухевичем і Савченко - думка політолога
УНІАН

Народного депутата Юрія Шухевича хотіли використати для початку кампанії із дострокових виборів президента. Про це Gazeta.ua сказав політолог Володимир Фесенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До Шухевича приставили спецназівців СБУ

Експерт пояснив, чому депутату дали виступити з трибуни від "Батьківщини".

"Для чого відбулася провокація із Шухевичем і проектом постанови (проект про початок процедури імпічменту. - Gazeta.ua)? Тимошенко націлена не тільки на парламентські дострокові вибори, а хоче дочасних президентських. Сподівалася, що на вулиці буде достатня підтримка, і зробить гаслом вимогу відставки президента", - зауважив він.

Шухевича, як і Надію Савченко використовують у сумнівних акціях, вважає Фесенко.

"Виявилося, що на нього легко впливати. Водночас у фракції Ляшка немає безладу. Там є ядро. Коли вони відчувають небезпеку - діють достатньо рішуче, більшість депутатів із Ляшком. Він би не заважав Шухевичу зробити заяву, якби була домовленість із Тимошенко. Виявилося, це не в його інтересах, і він не хотів підставлятися", - сказав політолог.

15 листопада у Верховній Раді голова фракції Радикальної партії Олег Ляшко заборонив виступ свого колеги Юрія Шухевича. Виявилося, що він мав зачитати проект постанови про імпічмент президенту Петру Порошенку. Час на виступ надала фракція "Батьківщина".

Зараз ви читаєте новину «Що спільного між Шухевичем і Савченко - думка політолога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути