четвер, 04 серпня 2011 12:01

Слово Януковича не варте івано-франківського яйця - Тимошенко

Слово Януковича не варте івано-франківського яйця - Тимошенко

Слово президента Віктора Януковича не варте виїденого яйця.

Про це екс-прем'єр Юлія Тимошенко написала у своєму Твіттері коментуючи рішення Вищого адмінсуду за скаргою щодо невиконання передвиборчих обіцянок глави держави.

"Тобто, ВАСУ вирішив, що слово Януковича під час президентської кампанії не варте виїденого івано - франківського яйця, все це просто бла-бла-бла", - зауважила екс-прем'єр.

За словами екс-прем'єра, "ВАСУ встановив:Янукович нічого не винен країні.Чекаємо наступного логічного рішення,що країна винна Януковичу", - резюмувала Тимошенко.

Нагадаємо, що напередодні Вищий адмінсуд не задовольнив скаргу помічника одного з депутатів щодо невиконання обіцянок президента Віктора Януковича.

Як зазначено в постанові ВАСУ, яким було відмовлено визнати протиправною бездіяльність президента, передвиборна програма кандидата на пост президента України - це засіб агітації, яка не є законодавчим актом. А оскільки Вищий адмінсуд "може визнати дії чи бездіяльність відповідного суб'єкта владних повноважень протиправними, якщо їм допущено порушення положень Конституції або законів України", судді прийшли до висновку, що підстав для визнання протиправною бездіяльність президента немає.

Як відомо, в Івано-Франківську у 2004 році Янукович впав після того, як в нього кинули яйцем.

Зараз ви читаєте новину «Слово Януковича не варте івано-франківського яйця - Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути