четвер, 07 липня 2011 14:59

Шкіль клянеться, що не чіпав опонентів Тимошенко у Печерському суді

Шкіль клянеться, що не чіпав опонентів Тимошенко у Печерському суді

Народні депутати з БЮТ не затосовували фізичну силу стосовно противників екс-прем'єра Юлії Тимошенко у залі Печерського суду 29 червня.

Про це в коментарі Gazeta.ua розповів "бютівець" Андрій Шкіль.

"Їх ніхто не торкався. Просто попросили залишити залу. З їхнього боку не те що спротиву, а й заперечень щодо виходу не було",- наголосив депутат.

Шкіль вважа, що звинувачення з боку Партії регіонів у побитті активістки громадської організації "Тимошенко до відповідальності" і бажання зняти з нього недоторканість не варті "виєденого яйца".

"БЮТівець" зазначив що всі хто був присутній у залі суду бачили що противники Тимошенкко зрозуміли, що їхня провокація не вийшла.

"На цьому конфлікт завершився", - продовжив парламентар.

Шкіль не знає, чому Партія регіонів хоче щоб з нього зняли недоторканість.

"В мене на відміну від усіх членів Партії регіонів крім доброго нічого, тому нема підстав для притягнення до відповідальності. Вони намагаються в силу відсутності фантаціїї втягнути мене в якусь провокацію", - зауважив парламентар.

Напередодні депутат від Партії регіонів Олександр Киричок з парламентської трибуни оголосив запит до МВС та Генпрокуратури з метою перевірити обставинини інциденту у Печерському райсуді за участю Андрія Шкіля.

Зараз ви читаєте новину «Шкіль клянеться, що не чіпав опонентів Тимошенко у Печерському суді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

36

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути