четвер, 07 липня 2011 14:01

Прокурор вважає мене вже засудженою - Тимошенко

Прокурор вважає мене вже засудженою - Тимошенко

Підсудна Юлія Тимошенко упевнена, що судді Родіону Кіреєву не потрібні інші аргументи, окрім тих, що надала сторона обвинувачення. За її словами, прокурор вважає підсудну вже засудженою.

Про це Тимошенко сказала під час подання чергової заяви про відвід судді Кіреєва.

Перед цим суддя зробив політику зауваження: "Ви порушуєте вимоги Кримінально-процесуального кодексу. Суд знову попередив вас про неприпустимість вашої поведінки у суді".

Натомість Тимошенко зазначила, що дії та рішення судді порушують норми статей 62, 64, 129 Конституції України, норми процесуального законодавства України та міжнародні норми.

"Ваші дії направлені на перешкоджання мого права на захист, об'єктивному та всебічному розгляду справи. Ви суддя, якому не потрібні будь-які інші докази крім тих, які вам надало обвинувачення", - додала лідер "Батьківщини".

На її переконання, Кіреєв підтримує позиції прокурора Шоріна, який Тимошенко "вважає засудженою навіть без винесення вироку".

"Тому що ви мене вже декілька разів назвали засудженою і навіть не вибачились. Тому що у вас це на рівні підсвідомості", - пояснила прокурору Тимошенко.

"Усі ваші дії на судових засіданнях свідчать про яскраве політичне замовлення ваших рішень, які у своїй сукупності є достатніми підставами для вашого відводу. У зв'язку з вашою упередженістю та необ'єктивністю ви не здатні взагалі винести правосудне рішення", - резюмувала опозиціонерка, звернувшись до Кіреєва.

Зараз ви читаєте новину «Прокурор вважає мене вже засудженою - Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути