четвер, 07 липня 2011 13:40

"Павлік Морозов" каже, що противникам Тимошенко під судом нічого не платили

"Павлік Морозов" каже, що противникам Тимошенко під судом нічого не платили

Під входом до Печерського суду чергує 7 представників громадської організації "Тимошенко до відповідальності". Вони звичайно одягнені - без футболок, у яких були на попередніх засіданнях. Один з активістів, якого на позаминулому засіданні вивели з залу, 32-річний Олексій Медведь поскаржився на поганий стан здоров'я своєї колеги.

"Зараз наша активістка Світлана знаходиться у лікарні. У неї і так були проблеми з нирками, а по них ще й добре постукали. Це були депутати БЮТу - Прокопчук, Шкіль та інші. На тому засіданні порушили її конституційні права, адже вона як громадянин мала право бути у суді. Світлана подала заяву у Шевченківське РУВС. Які будуть результати, поки невідомо", - розповів він.

На запитання, чи платили їм якісь гроші, Медведь відповів: "Про гроші це все туфта. Депутати від БЮТ взяли провокатора, який нібито був з нами і наговорив на камеру про 270 грн, які йому нібито заплатили. Якби мені платили, а мені не платять, то я б не сказав, скільки мені платять. Це провокатор і версія депутатів БЮТ. Ми — громадська організація, не підтримуємо жодної політичної сили. Ми просто за справедливість, адже суддю Кірєєва ображають і це не нормально. Щодо того, що вчора міліція побила журналістів і депутатів, це теж єрунда. Я там був і бачив — ніхто нікого не бив. Міліція ввічливо попросила покинути зал і так як ніхто не відреагував, то всіх витіснили із зали суду. Журналісти самі штовхалися, бо хотіли зняти якнайбільше".

На запитання, чи будуть сьогодні якісь акції, він відповів: "Будемо дивитися по ситуації. Поки що невідомо".

Відзначимо, що одразу Медведь не хотів називатися і сказав: "Мене в пресі назвали Павліком Морозовим, то так і пишіть". Він — офіцер запасу, прописаний в Харківскій області, працює в охоронному агентстві Києва.

Зараз ви читаєте новину «"Павлік Морозов" каже, що противникам Тимошенко під судом нічого не платили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути