субота, 08 лютого 2014 13:40

СБУ взялася розслідувати посягання на територіальну цілісність України

СБУ взялася розслідувати посягання на територіальну цілісність України
Іван Стойко Фото: zaukrainu.org

На підставі заяви народного депутата, члена фракції "Батьківщина" Івана Стойка Служба безпеки України почала кримінальне провадження у зв'язку з підготовкою до посягання на територіальну цілісність України. Про це в суботу на брифінгу заявив начальник Головного слідчого управління СБУ Максим Ленко.

"За зверненням одного з народних депутатів Стойка, за його заявою було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості щодо вчинення злочину, передбаченого ст. 15 і 110 КК України (підготовка до посягання на територіальну цілісність і недоторканність України). Кримінальне провадження через Генпрокуратуру доручено розслідування цього злочину слідчому відділу управління СБУ в Автономній республіці Крим", - сказав він.

Ленко підкреслив, що поки рано говорити про якісь результати розслідування, додавши, що кримінальне провадження відкрите на підставі саме заяв народного депутата.

Зараз ви читаєте новину «СБУ взялася розслідувати посягання на територіальну цілісність України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути