пʼятниця, 24 січня 2014 14:38

Партія регіонів заявляє, що не допустить повалення державної влади

Партія регіонів заявляє, що не допустить повалення державної влади
Фото: Сегодня
На офіційному сайті Партії регіонів сьогодні оприлюднили звернення, в якому прес-служба партії закликала українських громадян не йти на поводу у екстремістів і заявила, що не допустить розколу України і повалення законно обраної державної влади.

Приводимо повний текст звернення: "Події останніх днів і минулої ночі в країні підтвердили повну неспроможність опозиційних лідерів контролювати дії мітингувальників у столиці України. У ніч на п'ятницю бойовики з майдану увірвалися в будівлю Міністерства аграрної політики в Києві. Ситуація загострилася по всій країні, особливо в західних регіонах.

У ряді українських міст - Тернополі, Львові, Рівному, Івано-Франківську та Хмельницькому - екстремістами захоплені будівлі обласних державних адміністрацій. Спроби взяти штурмом ОДА також були зроблені в Житомирі, Черкасах, Полтаві, Чернівцях, Сумах.

Стає гранично ясно - тривале захоплення адміністративних будівель, прагнення паралізувати роботу виконавчої влади на місцях і бандитизм на вулицях українських міст свідчить про одне - дії опозиційних лідерів та їх зарубіжних спонсорів спрямовані на те, щоб розколоти Україну.

У цій ситуації Президент України, Уряд, представники влади на місцях роблять все, щоб не допустити громадянського протистояння. Тільки діалог і пошук компромісу зможе зберегти цілісність нашої держави і нормалізувати життя в країні.

Співгромадяни, звертаємося до всіх, кому дорога Україна, - зупиніться! Незалежно від ваших політичних поглядів і переконань, задумайтеся, до чого сьогодні вас закликають опозиційні лідери. Посіяти ворожнечу і ненависть між людьми?! До фізичної розправи над неугодними, над тими, хто сповідує іншу точку зору і дотримується інших політичних поглядів?!

Не йдіть на поводу у екстремістів, не підтримуйте радикально налаштованих підбурювачів! Тільки здоровий глузд, виконання і дотримання законів кожним людиною дозволить зберегти наші сім'ї, зберегти нашу державу.

Партія регіонів, будучи відповідальною політичною силою, ряди якої сьогодні нараховують більше мільйона людей, заявляє з усією відповідальністю: ми не допустимо розколу України і повалення законно обраної державної влади!"
Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів заявляє, що не допустить повалення державної влади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути