вівторок, 30 квітня 2024 17:44

Розкрадання грошей армії: суд призначив Микитасю заставу замість домашнього арешту

Розкрадання грошей армії: суд призначив Микитасю заставу замість домашнього арешту
Підозрюваному Максимові Микитасю призначили заставу у 908 тис. 400 грн. Фото: LB

Колишньому нардепу та ексголові компанії Укрбуд Максимові Микитасю Вищий антикорупційний суд змінив запобіжний захід з домашнього арешту на внесення застави у розмірі 908 тис. 400 грн.

Слідчий суддя ВАКС частково задовольнив клопотання прокурора САП та змінив запобіжний захід, повідомила пресслужба суду.

У повідомленні прізвище Микитася не розголошується. Його називають ексочільником однієї зі столичних будівельних компаній.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розкрадання армійських грошей: суд відпустив екснардепа додому

Микитася підозрюють у розкраданні майна Нацгвардії, відмивання коштів Міноборони, викраденні людини, спробі вбивства свідка та в масштабних корупційних угодах, пов'язаних з компанією Укрбуд.

Детективи Національного антикорупційного бюро оголосили про підозру Микитасю у заволодінні коштів на будівництво складів. У 2018 році Міноборони уклало з підконтрольними Микитасю компаніями контракти. Виділені кошти вивели на рахунки інших підконтрольних компаній.

Максим Микитась - народний депутат восьмого скликання. Потрапив у Верховну Раду по округу у Чернігові. Був членом депутатської групи "Воля народу", членом Комітету з питань бюджету.

Зараз ви читаєте новину «Розкрадання грошей армії: суд призначив Микитасю заставу замість домашнього арешту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути