субота, 20 грудня 2014 15:12

Росія пообіцяла, що санкції США та Канади не залишить без відповіді

Росія пообіцяла, що санкції США та Канади не залишить без відповіді
Фото: zn.ua

Росія пригрозила вжити відповідні заходи у зв'язку з новими санкціями, введеними Сполученими Штатами і Канадою. Про це йдеться в коментарі офіційного представника Міністерства закордонних справ РФ Олександра Лукашевича, опублікованому на сайті відомства.

За його словами, ці обмеження показали "повну незацікавленість Заходу у врегулюванні конфлікту" на південному сході України, а "адекватність ініціаторів подібних рішень викликає зростаючі сумніви".

"Втім, прозріння іноді бувають і у найзатятіших фанатів санкцій - хоча приходять вони не відразу: наприклад, для визнання безрезультатності політики санкцій блокади Куби Білому дому знадобилося півстоліття. Що ж, почекаємо і ми", - заявив Лукашевич, порадивши при цьому США і Канаді "задуматися про наслідки подібних дій".

Як відомо, 19 грудня президент США Барак Обама підписав указ про нові антиросійські санкції, який фактично передбачає економічну блокаду Криму. Також обмеження торкнулися 24 громадян Росії і України та низки організацій. 

Практично одночасно зі Сполученими Штатами нові санкції проти Росії ввела Канада.

Зараз ви читаєте новину «Росія пообіцяла, що санкції США та Канади не залишить без відповіді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути