четвер, 29 серпня 2013 13:33

Рибак розкаже Януковичу, чи хочуть депутати бачити його у Верховній Раді

Рибак розкаже Януковичу, чи хочуть депутати бачити його у Верховній Раді
Володимир Рибак. Фото: news.liga.net

Спікер Верховної Ради Володимир Рибак запросить президента України Віктора Януковича на відкриття сесії парламенту, але у випадку, якщо депутати не готові будуть вислухати главу держави, то він сам про це відкрито скаже.

"Я підписав запрошення членам Кабінету міністрів, керівникам усіх підрозділів на відкриття третьої сесії. Буду сьогодні і завтра зустрічатися з президентом нашої держави, і запрошуватимуть на засідання Верховної Ради", - сказав Рибак в інтерв'ю у четвер у Києві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Турчинов розповів, що робить українська опозиція у Брюсселі

Проте він додав, що "повинен знати, що всі фракції, депутати, готові проявити толерантність, послухати президента. Він виступить, і працюйте. Якщо такої підтримки депутатів не буде, то я сам президенту буду говорити, що цього не треба робити, тому що депутати цього не хочуть".

Нагадаємо 5 липня голова Верховної Ради Володимир Рибак закрив ІІ сесію парламенту, нагадавши, що згідно до Конституції ІІІ сесія ВР буде відкрита 3 вересня 2013 року.

Зараз ви читаєте новину «Рибак розкаже Януковичу, чи хочуть депутати бачити його у Верховній Раді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути