середа, 28 серпня 2013 14:52

Турчинов розповів, що робить українська опозиція у Брюсселі

Турчинов розповів, що робить українська опозиція у Брюсселі
Фото: uainfo.org

Перший заступник голови партії "Батьківщина" Олександр Турчинов повідомив, що лідери опозиції Арсеній Яценюк, Віталій Кличко й Олег Тягнибок поїхали до Брюсселя, щоб спростувати заяви української влади про неготовність "пакету європейських законопроектів", які необхідно ухвалити до Вільнюського саміту ЄС.

Про це він заявив в ефірі Радіо Свобода.

"Мета візиту одна – опрацювати механізм вступу України до європейської спільноти", – сказав Турчинов, додавши, що "Яценюк буде інформувати наших європейських союзників, що всі розмови влади про те, що не готові законодавчі акти, зокрема йдеться про закон про прокуратуру і судоустрій... Всі ці речі вже готові. Є тільки одна проблема – це небажання влади реально працювати саме за європейськими стандартами".

Нагадаємо, 27-29 серпня голова політради ВО "Батьківщина" Арсеній Яценюк, голова партії "УДАР" Віталій Кличко і лідер партії "Свобода" Олег Тягнибок перебувають з візитом у Брюсселі. Сьогодні Яценюк виступить на спеціальному засіданні Комітету в закордонних справах Європейського парламенту щодо ситуації в Україні.

 

Зараз ви читаєте новину «Турчинов розповів, що робить українська опозиція у Брюсселі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути