понеділок, 31 серпня 2015 21:23

Президент доручив силовикам покарати замовників сутичок під Радою
4

Фото: facebook.com/petroporoshenko

Відповідальність за сьогоднішні криваві сутички під Верховною Радою України мають понести не лише виконавці, але й замовники.

Відповідне доручення дав силовикам президент під час наради.

"Це – не зведення з фронту, де у нас три дні немає загиблих, артилерійських обстрілів, не гатять міномети", – наголосив Петро Порошенко.

"Подібне політичне ставлення до українських правоохоронців, більшість з яких пройшли АТО, просто не може залишитися безкарним. Ключова відмінність, що за все це несуть відповідальність політичні сили. Задля того, щоб отримати декілька мандатів в районній владі, вони йдуть на вбивство. Задля того, щоб ослабити, атакувати українську владу, мене, як президента та Верховного головнокомандувача, уряд, Верховну Раду, придумуються нісенітниці, закликають прийти під Верховну Раду озброєних людей, а потім ще намагаються уникнути відповідальності, переклавши відповідальність на якихось там хуліганів", – сказав президент.

"Моє тверде наполягання – від відповідальності не має піти ніхто. Коли нам зараз потрібна міцна єдність проти агресора, на сьогоднішній день, дякуючи зусиллям цих псевдопатріотів і провокаторів, в центрі столиці гинуть люди. Нам треба зараз продемонструвати чітку, злагоджену і ефективну дію влади", – заявив він.

Зараз ви читаєте новину «Президент доручив силовикам покарати замовників сутичок під Радою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути