понеділок, 30 травня 2016 20:33

Порошенко провів робочу зустріч із Саакашвілі

Порошенко провів робочу зустріч із Саакашвілі

Президент Петро Порошенко провів робочу зустріч із головою Одеської обласної державної адміністрації Міхеілом Саакашвілі.

Як повідомлє пресс-центр голови держави, президент позитивно оцінив роботу губернатора і доручив Саакашвілі взяти під особистий контроль будівництво дороги "Одеса-Рені".

"Ми дуже сподіваємося, що цей шлях стане коридором, який з'єднує Одесу з Румунією - Констанцою, Варною, з Болгарією і це буде проект, в якому будуть задіяні, в тому числі, і кошти ЄС. Принаймні керівництво Румунії і Болгарії запевнило мене у своїй зацікавленості і участі в цьому проекті", - наголосив Порошенко.

Також президент дав відповідні доручення щодо виділення коштів з держбюджету, щоб співфінансування будівництва дороги було забезпечено і з місцевого, і з обласного бюджетів.

"Прошу взяти це питання під персональний контроль і якщо, не дай Боже, буде у нас зрив фінансування, уповільнення темпів або пересунення тендерів на будівництво дороги – прошу інформувати мене особисто", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Садовий обговорив з Порошенком державні питання

Голова держави наголосив на необхідності пришвидшення та завершення в якомога стислі терміни будівництва нового Митного терміналу.При цьому президент відзначив успішний характер трансформацій, який пройшла Одеська митниця за останній рік.

Особливу увагу Порошенко приділив необхідності забезпечення функціонування штабу Військово-морських сил України в Одесі та доручив губернатору надати всіляке сприяння в цьому питанні.

Нагадаємо, Порошенко розповів про деталі та складнощі повернення Савченко.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко провів робочу зустріч із Саакашвілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути