субота, 28 травня 2016 23:14

Порошенко обговорив із Савченко список "Савченко-Сенцова" та запропонував їй нову роботу

Порошенко обговорив із Савченко список "Савченко-Сенцова" та запропонував їй нову роботу

Президент Петро Порошенко обговорив з депутатом Верховної Ради, делегатом Парламентської асамблеї Ради Європи від України Надією Савченко санкційний список "Савченко-Сенцова".

Про це президент повідомив у Facebook.

"Обговорив з Надією Савченко санкційний список "Савченко-Сенцова" та скоординував спільні дії щодо прискорення звільнення українських в'язнів. Ми знаходимося в активній фазі звільнення наших заручників, тому не маємо права припиняти цю роботу", – зазначив Порошенко.

Також президент скоординував з Надією Савченко перспективи представлення позиції України в Парламентській Асамблеї Ради Європи та Європейському Парламенті.

"Надія також висловила готовність включитися в роботу на міжнародному напрямку і представляти позицію України на Парламентській Асамблеї Ради Європи та Європейському Парламенті. У зв'язку з цим запропонував Надії відвідати ряд європейських країн та провести зустрічі з європейськими лідерами", – додав глава держави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Савченко зустрілася із представником ООН Шимоновичем

Нагадаємо, виступаючи в адміністрації президента України, Савченко заявила, що працюватиме так, щоб повернулися усі полонені українці і буде підтримувати мінські угоди. Також українська льотчиця анонсувала створення міжнародного комітету для визволення з Росії українських політв'язнів. Вона вважає необхідним створити аналогічний комітет з повернення окупованих територій.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко обговорив із Савченко список "Савченко-Сенцова" та запропонував їй нову роботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути