субота, 28 травня 2016 22:09

Савченко зустрілася із представником ООН Шимоновичем

Савченко зустрілася із представником ООН Шимоновичем

Народний депутат Надія Савченко зустрілася з помічником Генерального секретаря, керівником офісу Верховного комісара з прав людини ООН Іваном Шимоновичем.

Про це Савченко написала у Фейсбук.

"Зустрілися з другом України, Іваном Шимоновичем (Ivan Simonovic), представником офісу Верховного комісара з прав людини ООН. Саме його зусиллями у 1992 році Хорватія і Сербія здійснили обмін полоненими "всіх на всіх". Хорвати свого часу зуміли із "вікна" можливостей прорубати "ворота". Хочу вірити, що таке диво вдасться створити і в Україні – Росії. Дива трапляються, і це справа наших рук", – написала Савченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захарченко відмовився розмовляти із Савченко щодо обміну полоненими

Нагадаємо, раніше Надія Савченко заявила, що готова брати участь в переговорах щодо питання обміну полоненими. Також українська льотчиця анонсувала створення міжнародного комітету для визволення з Росії українських політв'язнів. Вона вважає необхідним створити аналогічний комітет з повернення окупованих територій.

Зараз ви читаєте новину «Савченко зустрілася із представником ООН Шимоновичем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути