субота, 14 травня 2011 15:36

Побитий Волинець поскаржиться до суду на правоохоронців

Побитий Волинець поскаржиться до суду на правоохоронців

Під час заворушень у Маріїнському парку постраждав народний депутат із фракції БЮТ Михайло Волинець. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

В інтерв'ю журналістам депутат розповів, що коли представники правоохоронних органів штовхали людей, то декілька разів його вдарили навмисно по ногах. Волинець наголосив, що на прохання представитись вони відмовились сказати своє прізвище та посаду. Депутат зазначив, що має намір звернутись до суду, щоб встановили осіб, які його побили.

Після цього він разом із нунсівцем Володимиром Ар'євим пішов перевірити, в якому стані знаходяться затримані. За декілька хвилин Ар'єв повернувся до людей і розказав, що міліція затримала 6 осіб. За його словами, вони почувають себе більш-менш задовільно, але у автобусі, де їх тримають, страшна задуха. Нунсівець попросив людей розійтися, щоб міліція змогла вивести затриманих до машин і відправити у відділок.

Волинець передав своєму помічнику 50 гривень, щоб той купив негазовану воду для затриманих.

Зараз ви читаєте новину «Побитий Волинець поскаржиться до суду на правоохоронців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути