субота, 14 травня 2011 12:55

Ініціатор "Дня гніву" має намір ночувати в Маріїнському парку

Ініціатор "Дня гніву" має намір ночувати в Маріїнському парку

Лідер громадського руху Спільна справа Олександр Данилюк та ініціатор акції "День гніву" планує ночувати в Маріїнському парку. Про це він сказав в коментарі кореспонденту Gazeta.ua

Він зізнався, що сьогодні взяв з собою спальний мішок. Громадський діяч наголосив, що його дружина в курсі, що він буде жити в Маріїнському парку під час безстрокової акції.

"Вона знаходиться за межами України. За мною їздить два автомобілі зовнішнього спостереження, тому я за неї переживаю",-сказав Данилюк

На запитання журналіста, чому так мало людей прийшло на акцію, адже обіцяли більше 5 тисяч, він зауважив: "Людей не пускають. Вони не можуть туди пробитися. Співробітники міліції на вході до парку говорять, що акція заборонена судом. Якби ми їх вивозили централізовано, то могли б пробити перешкоди, але ми не можемо цього зробити, тому що не всіх знаємо.Тут же люди самі поприходили".

Ініціатор акції також нагадав, що сьогодні акція проходить не лише в Києві, а й в регіонах України, а завтра люди поз'приїдуть в столицю.

Як вже повідомлялося, у Маріїнському парку нині відбувається акція "День гніву". Голова прес-служби київської міліції Володимир Поліщук повідомив, що Окружний адміністративний суд учора своїм рішення заборонив будь-які акції на що  Олександр Данилюк показав йому дозвіл на зустріч на цьому місці народного депутата від блоку НУ-НС Гримчака з його виборцями.

Охороняють правопорядок у парку близько 1400 силовиків за наявності 300 мітингувальників. Поблизу місця проведення акції стоїть також 13 автобусів з правоохоронцями.


Зараз ви читаєте новину «Ініціатор "Дня гніву" має намір ночувати в Маріїнському парку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути