субота, 14 травня 2011 11:26

На акцію "День гніву" міліціонери не пускають людей з наметами

На акцію  "День гніву" міліціонери не пускають людей з наметами

У ці хвилини В Маріїнському парку люди намагаються пробитися на акцію "День гніву", повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Кілька сотень представників міліції оточили входи до парку. З боку вулиці Грушевського міліціонери не пропускають людей на акцію, що розпочнеться об 11 годині, а з боку Арсенальної можуть пройти лише ті, хто не має з собою наметів.

Люди збиралися їх встановити для безстрокової акції та жити в Маріїнському парку доти, доки не виконають їхні вимоги: відставка уряду, парламенту та проведення дострокових парламентських виборів. Біля місця проведення акції стоять 13 автобусів із правоохоронцями.

На чоловіка, який йшов з палаткою, накинувся короткострижений хлопець у формі військовослужбовця. Він почав кричати "Міліція, міліція, тут скоєно злочин" на що одразу зреагували правоохоронці та затримали його.

Варто зазначити, що біля місця проведення акції стоять 13 автобусів із правоохоронцями, а також встановлено залізний паркан на вулицю Банкову.

Нагадаємо, що сьогодні загальнонаціональний День гніву в Україні. Як заявив лідер громадського руху Спільна справа Олександр Данилюк, який є ініціатором та координатором акції, він стане початком безстрокової акції протесту. За його словами, 14 травня в Києві в Маріїнському парку буде встановлено наметове містечко, яке стане центром протестного руху.

Зараз ви читаєте новину «На акцію "День гніву" міліціонери не пускають людей з наметами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути