пʼятниця, 27 липня 2012 10:20

Під офісом Яценюка трембітами "очищують" виборчі списки
10

Фото: Фото: Марина Фролова

Лемки та бойки прийшли до офісу Арсенія Яценюка, щоб очистити списки Об'єднаної опозиції від злих духів.

Люди у вишиванках та з національними музичними інструментами карпатських сіл проводять імпровізований пікет центрального офісу політичної партії "Фронт Змін".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Турчинов пропонує боротися із фальсифікаціями ще до виборів

Представники громад 124 сіл, селищ та містечок Івано-Франківської області вимагають врахувати їхню думку при висуванні кандидатів у народні депутати по мажоритарних округах.

Вони скандують: "Лемки, бойки та гуцули не хочуть, щоб їх надули!",  "Яценюк виходи - думку громади прийми!", також вони тримають плакати із написами "Не допустимо тушок у Верховну Раду", "Не ігноруйте думку народу", "Яценюк почуй думку 70 тисяч прикарпатців", "Ми маємо наших депутатів", "Чесні кандидати - наші депутати", "Прикарпатці обирають того, кому довіряють".

"Громади  провели у карпатських містах і селах Надвірнянського, Огородчанського, Коломийського, Розняківського, Долинського районів, Яремчанської та Болехівської міських рад, які формують два виборчих округи (86 і 87) акцію. За 5 днів зібрали понад 68 тисяч підписів на підтримку своїх кандидатів. Ми вимагаємо висунути Володимира Грабовецького та Юрія Дерев'янка, які є безперечними авторитетами місцевих громад", - заявили організатори акції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Владі треба спікер, готовий піти на будь-які порушення"

Також під звуки трембіт мітингувальники проводять обряд очищення списків та попереднє погодження мажоритарників. Бойківські музики у національних костюмах співають виборчі коломийки. Після проведення обряду біля центрального офісу "Фронту Змін", бойки та гуцули планують відправитися до центрального офісу "Батьківщини".

Зараз ви читаєте новину «Під офісом Яценюка трембітами "очищують" виборчі списки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути