середа, 01 серпня 2012 19:31

Перша десятка списку Кличка непогана, але йому треба визначитись, щоб не стати як Королевська — політолог

Перша десятка списку Кличка непогана, але йому треба визначитись, щоб не стати як Королевська — політолог
Фото: obozrevatel.com

Лідеру партії "УДАР" Віталію Кличку треба визначитись із чим він іде на вибори.

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив політолог Олексій Гарань, коментуючи список кандидатів у депутати від партії "УДАР".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партійний список кандидатів в депутати партії "УДАР" Віталія Кличка

"В приницпі десятка непогана, єдине, що деяким людям пропонували йти по мажоритарці від Об'єднаної опозиції, тим самим Наливайченку і Оксані Продан, але вони вирішили мабуть, що в списку надійніше. У другій десятці багато людей мало відомих загалу. Добре, що вони зняли Плачкова. Але, виникає питання по Гурвіцу і Кирилу Поліщуку, який був у блоці Черновецького. Думаю, що тут дуже важливо: оскільки ряд прізвищ є новими, то важливо як вони поведуть себе у майбутньому парламенті", - каже експерт.

Зокрема, йдеться про те, наскільки жорстку позицію Кличко займає щодо президента Януковича.

"Добре, що на з'їзді вони склали присягу про те, що не підуть у союз із Партією регіонів. Тут має бути визначеність — вони ідуть на вибори просто критикуючи Януковича, чи підтримуючи ідею імпічмента, і критикуючи його жорстко? Щоб це не вийшов варіант наталії Королевської, яка свого часу дуже критикувала уряд Азарова, але при цьому не чіпала Януковича. Тобто, щоб бренд Кличка привів до парламента дійсно тих, хто боротиметься з Януковичем", - наголосив Гарань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гриценко похвалив Кличка - той не взяв до списку Плачкова

Проблемою для Кличка і опозиції на сьогодні є те, що вони так і не змогли домовитись про кандидатів на мажоритрних округах.

"Найголовніше те, що буде відбуватися у мажоритарних округах. Це зараз найбільше турбує. Бо по більшості з них є кандидат від Обєднаної опозиції, будуть якісь самовисуванці, в тому числі які не задоволені місцями у списках. Це безумовно може призвести до дуже негативних наслідків. Тобто опозиція і Кличко не змогли домовитись. Якщо там буде змагання, то тоді пройде кандидат від влади", - підсумував Гарань.

Зараз ви читаєте новину «Перша десятка списку Кличка непогана, але йому треба визначитись, щоб не стати як Королевська — політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути