середа, 01 серпня 2012 18:24

Гриценко похвалив Кличка - той не взяв до списку Плачкова

Гриценко похвалив Кличка - той не взяв до списку Плачкова
Анатолій Гриценко хоче переконати Кличка не голосувати за продаж земель. Фото: nam.kiev.ua

Анатолій Гриценко задоволений позицією Віталія Кличка.

Про це він написав на власній сторінці у Facebook.

"Прочитав на УП повідомлення про з'їзд партії УДАР. Прийнято два важливих рішення. Перше - фракція УДАР в новій Раді не увійде до більшості за участю ПР та її сателітів. Це відкриває можливість для продуктивної співпраці з "Батьківщиною" в новому парламенті. Друге - Плачков, проти включення якого до списку я виступав публічно і наводив аргументи, не піде від УДАРу на вибори. Це також правильне рішення", - написав політик.

Водночас, Гриценко анонсує серйозну розмову із Кличком через його позицію, яка дозволить владі швидко і за безцінь розпродати українську землю.

"Але після затвердження виборчої програми партії УДАР виникла проблема і вона дуже серйозна. Бо може спровокувати конфлікт у Раді вже в перші тижні з початку її роботи. "Батьківщина" і Свобода голосуватимуть за подовження мораторію на продаж земель сільгосппризначення, проти планів Януковича прийняти закон про ринок земель і швидко скупити її за безцінь, фактично, передати в руки кількох сімей. Не можна впроваджувати ринок земель в умовах тотальної недовіри до влади і в умовах глибокої світової кризи, коли втратимо землю, а гроші можуть перетворитися на папірці. Як видно з їхньої програми, фракція УДАР налаштована голосувати за ринок земель, з певними застереженнями, але ці застереження команда Януковича обійде легенько і все одно прибере землю до своїх рук. Можливо, вдасться переконати Віталія Кличка, аби вони змінили свою позицію щодо закону про ринок земель. Надто висока ціна помилки - це сотні мільярдів доларів!", - додав нардеп.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко похвалив Кличка - той не взяв до списку Плачкова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути