понеділок, 05 вересня 2011 19:41

Павловський пообіцяв суд над Януковичем та його бандою у палаці "Україна"

Павловський пообіцяв суд над Януковичем та його бандою у палаці "Україна"

Працівники комунального підприємства Шевченківського району погрузили залишки зруйнованих наметів на причеп трактора. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

На місці, де раніше стояли намети, залишилася картинка з написом "Негідники, кого ви захищаєте? Курку?". Після цього співробітники "Беркуту" залишили місце.

Тим часом під стінами Печерського суду триває мітинг. "Бютівець" Андрій Павловський пообіцяв присутнім, що нинішню владу будуть незабаром судити.

"Ми будемо судити Януковича і його кримінальну банду у палаці "Україна", щоб кожен бажаючий міг за цим спостерігати. А зараз давайте проскандуємо її ім'я. Бо коли ця банда чує її ім'я, їм стає погано. Вона не зламалася, як і ті 11 патріотів, яких затримали. Віримо! Можемо! Переможемо!", - закликав нардеп.

Нагадаємо, сьогодні увечері на Хрещатику три взводи "Беркуту" розгромили намети, встановлені киянами на знак протесту проти поширення політичних репресій і посилення авторитаризму в Україні. Десяток наметів, встановлених ВГО "Коаліція учасників Помаранчевої революції", іншими громадськими організаціями, що підтримують вимоги КУПР, пересічними громадянами, які дотримуються ідей демократії і справедливості, простояли не більше 5 хвилин.

Зараз ви читаєте новину «Павловський пообіцяв суд над Януковичем та його бандою у палаці "Україна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути