середа, 23 квітня 2014 11:58

Обурена громадськість обіцяє Тимошенко програш виборів

Обурена громадськість обіцяє Тимошенко програш виборів
Фото: РИА "Новости"

Обурені мітингувальники, які стоять під стінами Адміністрації президента, обіцяють знизити рейтинг кандидату у президенти Юлії Тимошенко.

Активісти громадської організації "Відсіч" планують проводити антикампанії по відношенню до Тимошенко по всій Україні, якщо влада ухвалить парламентський меморандум, який передбачає надання російській мові статусу офіційного на півдні та сході України.

Про це у коментарі Gazeta.ua розповіла активістка організації "Відсіч" та організатор акції протесту Катерина Чепура.

Мітингувальники обіцяють роздавати листівки, проводити флеш-моби та мітинги проти Тимошенко.

"Якщо цей меморандум буде підписаний, якщо адміністрація, в. о президента, Кабмін та Аваков продовжуватимуть виконувати такий напрямок роботи, то ми будемо проводити кампанію проти Тимошенко, тому що це її команда і вони виконують її вказівки. Ми зробимо так, що вона програє вибори", - розповіла Чепура.

Активістка висловила вимоги протестуючих.

"Влада має не підписувати подібних меморандумів, не вести переговори з політичним трупом - Партією регіонів. Вона має відновити антитерористичні операції, має почати нормально працювати на сході та півдні, який ще не захоплений. Також влада повинна вжити заходів щодо олігархів, які фінансують сепаратистів. Зокрема, заморозити їх рахунки, в тому числі Ахметова, Фірташа, сина Януковича. Але цього не відбулось, бо влада погано керує країною. Мені не відомо, чому так відбувається. Чи то Тимошенко та Турчинов домовились з Росією, чи їх купили? Можливо, Путін пообіцяв Тимошенко визнати її президентом", - сказала протестувальниця.

Зараз ви читаєте новину «Обурена громадськість обіцяє Тимошенко програш виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути