вівторок, 24 травня 2016 07:35

Обстріл Авдіївки, наслідки вибуху в Одесі, маленька перемога Трампа – головне за ніч

Обстріл Авдіївки, наслідки вибуху в Одесі, маленька перемога Трампа – головне за ніч
Фото: REUTERS

Gazeta.ua підготувала головні новини, які відбулися в ніч на вівторок, 24 травня.

1. На вирішення конфлікту на Донбасі необхідно приблизно три-п'ять років. Так вважає колишній представник Тристоронньої контактної групи Роман Безсмертний.

2. Двоє українських військових загинули і вісім отримали поранення в результаті обстрілу бойовиками промзони Авдіївки. Про це повідомили волонтери. Терористи знову використовували заборонені Мінськими домовленостями озброєння.

3. Кремль зосередив на кордоні з Україною 16 батальйонних і 8 тактичних груп загальною чисельністю 34,6 тисяч військовослужбовців. Про це повідомили у прес-центрі штабу АТО.

4. У результаті вибуху в житловому будинку Одеси загинуло двоє людей. Ще троє постраждали, зокрема, 6-річна дитина. Про це повідомив спікер ДержНС Сергій Решетняк.

5. Претендент на пост президента США від Республіканської партії Дональд Трамп вперше отримав перевагу серед виборців, ніж його суперниця від Демократичної партії екс-держсекретар Хілларі Клінтон. Про це свідчать результати опитування, проведеного на замовлення телеканалу і видання "Вашингтон пост".

Зараз ви читаєте новину «Обстріл Авдіївки, наслідки вибуху в Одесі, маленька перемога Трампа – головне за ніч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути