вівторок, 24 травня 2016 00:35

Вибух в Одесі: з'явилися подробиці про стан постраждалих

Вибух в Одесі: з'явилися подробиці про стан постраждалих

У результаті вибуху в житловому будинку Одеси загинуло двоє людей. Ще троє постраждали, зокрема, 6-річна дитина. Про це повідомив в ефірі 112 Україна спікер ДержНС Сергій Решетняк.

"Троє постраждалих, один із них дитина, дівчинка 6 років, госпіталізована в опікове відділення 10-ї Міської клінічної лікарні з опіками 10% тіла: голова, шия, тулуб. Стан середньої тяжкості.

Друга людина - бабуся 90 років, госпіталізована в університетську клініку зі скальпованою раною гомілки. Стан задовільний. І молодий хлопець 20 років госпіталізований у відділення нейрохірургії Київської міської клінічної лікарні з відкритою черепно-мозковою травмою, забоєм головного мозку, забоєм шийного відділу хребта й іншими ударами. Стан важкий. Всім пацієнтам надано меддопомогу у повному обсязі", - наголошується в повідомленні.

Решетняк також повідомив, що на місці вибуху тривають роботи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибух в одеській квартирі: є жертви

"Рятувальники розбирають завали. Працюють 19 осіб особового складу. На жаль, у результаті вибуху і пожежі загинув ще один чоловік. Зараз його особу встановлюють. Жителям, які потребують тимчасового місця проживання наданий готель "Центральний", наразі такої допомоги потребують 22 людини. Вранці людям буде надана допомога, щоб забрати особисті речі", - повідомив Решетняк.

Нагадаємо, 23 травня у Одесі по вулиці Олександра Невського виникла пожежа на першому поверсі у житловому дев'ятиповерховому будинку.

Зараз ви читаєте новину «Вибух в Одесі: з'явилися подробиці про стан постраждалих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути