понеділок, 20 квітня 2015 13:52

"Наймасовіша партія в Росії — це партія "пофігу" - Яшин

"Наймасовіша партія в Росії — це партія "пофігу" - Яшин
Ілля Яшин

Наймасовіша партія у Росії — це партія "пофігу". Є ідеологічна меншість, протестна і пропутінська. Але більшість людей налаштовані досить консервативно і пливуть за течією. Про це в інтерв'ю журналу "Країна" розповів російський опозиціонер Ілля Яшин.

"Ясно, що переконати путінську меншість, в якої вже сформована ідеологія, складно. Але битися за розуми тих, хто просто пливе за течією — це правильно і перспективно. Знаєте, в чому наша перевага? Прибічники Путіна не готові йти до людей і розмовляти з ними напряму, а ми готові і обов'язково будемо це робити. І коли ми це робимо на серйозному рівні — досягаємо результатів. Наприклад, Олексій Навальний провів сотні зустрічей на виборах мера Москви і попри всі прогнози отримав досить високий результат. Його допустили до виборів тому, що влада була впевнена: він набере 5-7% максимум. Зате не будуть говорити, що опозиція нікого не представляє. Він отримав майже 30% і основний його успіх був в тому, що він зміг поговорити особисто з великою кількістю людей. Борис Нємцов отримав мандат депутата в Ярославській обласній Думі, в провінційному місті, не дивлячись на всі негативні прогнози, що Нємцов невиборний, що в нього великий антирейтинг. Він зміг отримати цей мандат тому, що приходив у двори, зустрічався із людьми, ходив по квартирах і поліклініках. Говорив із всіма, хто готовий був його слухати. Ця тактика приносить успіх, хоча вона дуже складна, трудомістка і невдячна", - розповів Яшин.

Про те, скільки точно російських солдат загинуло на війна на Донбасі і що думає Яшин про друга-опозиціонера Олексія Навального, читайте в наступних номерах журналу "Країна".

Зараз ви читаєте новину «"Наймасовіша партія в Росії — це партія "пофігу" - Яшин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути