четвер, 25 вересня 2014 02:08

Набуло чинності рішення РНБО про тимчасове закриття кордону з Росією

Набуло чинності рішення РНБО про тимчасове закриття кордону з Росією
Фото: te.org.ua

Президент України Петро Порошенко підписав указ, яким увів в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України (РНБО), направлені на невідкладні заходи щодо зміцнення обороноздатності нашої країни.

Зокрема, як повідомляє "Ракурс", у президентському указі № 744/2014 постановляється вирішити в установленому порядку питання про тимчасове закриття пунктів пропуску на державному кордоні України з Російською Федерацією для автомобільного, морського, пішохідного сполучення та припинення руху через них.

Крім того, згідно з документом, РНБО рекомендувала уряду вжити заходи з проведення односторонньої демаркації державного кордону України з Російською Федерацією та забезпечення його належного інженерно-технічного облаштування.

Також Рада нацбезпеки і оборони порадила Кабміну розробити та подати президенту України проект генеральних директив на переговори з РФ, внести в установленому порядку пропозиції про застосування спеціальних економічних санкцій проти Росії.

Зараз ви читаєте новину «Набуло чинності рішення РНБО про тимчасове закриття кордону з Росією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути