середа, 01 серпня 2012 13:09

На з'їзді Тягнибок жартував над мажоритарниками, коли відправляв на округи в Донецьку

На з'їзді Тягнибок жартував над мажоритарниками, коли відправляв на округи в Донецьку
Фото: tsn.ua

Брат Олега Тягнибока Андрій Тягнибок та Ірина Фаріон підут на вибори за мажоритарними округами. Серед 35 мажоритарників від "Свободи" - лише дві жінки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перший пункт програми ВО "Свобода" - усунути від влади Януковича

Це депутати Львівської облради Ірина Фаріон та Олена Сех. Їх представив під час з'їзду голова "Свободи" після того, як була проголосована програма об'єднання. За мажоритарників проголосували усі одноголосно.

"З об'єднаною опозицією ми йдемо двома рівноцінними колонами. Щодо координації дій у парламенті будемо домовлятись уже після перемоги на виборах. З 225 мажоритарних округів ми за квотою отримали 35. 7 партій, які входять до Об'єднаної опозиції, ділять інші 190 округів. Чи з'їзд партії погоджує"?, - запитав Тягнибок. "Так", - відповіли голоси із зали.

Тягнибок зачитував номер округу, регіон та ім'я людини, після чого кожен з 35 мажоритарників виходив на сцену. Сміх та пожвавлення у залі викликали імена мажоритарників, що підуть на сході України.

"53 округ, Донецька область. Який в нас округ?" - запитав лідер. Зал відповів: "Єнакієво!", - люди сміялися та довго аплодували.

За цим округом відправляють Ігоря Славгородського - голову Горлівської організації "Свободи". Також Тягнибок пожартував над висуванцем по 108 округу - це Красний Луч, Луганської області. Коли він назвав місто, люди у залі зустріли це виголосами "Оооо!"

"Ооо? Ооо буде, якщо мандат отримаємо там. Мандат отримає там Артем Заїка", - сказав Тягнибок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вдома хай хоч удмуртською говорять" - Тягнибок примусить чиновників говорити українською

Довгі оплески у залі викликала кандидатура Ірини Фаріон, яка піде по 116 округу Львівської області.

Також Тягнибок жартував над кандидатом на 184 окрузі міста Харкова - Олегом Дебелим.

"Знову Ленінський район, хто в тебе там головний конкурент? - "Олександр Борисович Фельдман", - відповів кандидат,  стоячи на сцені. - "Ми обовязково там переможемо", - сказав йому Тягнибок.

Після зачитування прізвищ усі кандидати вийшли на сцену, у делегатів запитали, чи є у них зауваження. Вони відповіли, що не мають зауважень є одне побажання - перемоги. Після чого одноголосно проголосували за висування кандидатів в мажоритарні округи.

Зараз ви читаєте новину «На з'їзді Тягнибок жартував над мажоритарниками, коли відправляв на округи в Донецьку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути