середа, 01 серпня 2012 12:42

Перший пункт програми ВО "Свобода" - усунути від влади Януковича

Перший пункт програми ВО "Свобода" - усунути від влади Януковича
Одним із пунктів "Свободи" є "запровадити голосування за відбитком пальців". Фото: svoboda.org.ua

Першим пунктом програми ВО "Свобода" оголосила легальними методами усунути від влади Януковича.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua зі з'їзду партії.

У програмі об'єднання йдеться про те, що при владі вони збираються "ухвалити закон про імпічмент президента, розпустити уряд Тігіпка, Азарова й Табачника, скасувати "харківські угоди". А також "повернути у власність держави природні монополії та стратегічні підприємства, накласти табу на продаж землі, скасувати пенсійну реформу та грабіжницький податковий кодекс".

Одним із пунктів "Свободи" є докорінне очищення держапарату. Зокрема планується провести люстрацію влади, "усунути від влади агентуру КГБ та держслужбовців, які працювали на керівних посадах КПСС".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свобода" на цих виборах розраховує на 8% - Мохник

Також "свободівці" пропонують у своїй програмі скасувати депутатську недоторканність щодо кримінальних та економічних злочинів. Є ще такий цікавий пункт як "запровадити голосування за відбитком пальців". Крім того, запровадити обрання суддів громадою строком на 5 років, дати можливість громаді відкликати суддів.

Серед інших пунктів програми: не оподатковувати доходи громадян у розмірі мінімальної зарплати, ввести прогресивну ставку податку на розкіш, зобов'язати повернути всі гроші з офшорів зі сплатою податків, заборонити іноземцям мати контрольні пакети будь-яких банків в Україні, забезпечити безвідсоткові державні кредити на відкриття власної справи, не оподатковувати зароблені заробітчанами гроші, вважаючи їх інвестиціями в економіку тощо.

Зараз ви читаєте новину «Перший пункт програми ВО "Свобода" - усунути від влади Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути