вівторок, 31 липня 2012 16:26

"Для мене опозиція №1 — та, що сидить в тюрмі" - "бютівець"

"Для мене опозиція №1 — та, що сидить в тюрмі" - "бютівець"
Фото: gazeta.ua

Думками з приводу вчорашнього з'їзду Об'єднаної опозиції поділився депутат міськради Черкас від "Батьківщини" Микола Булатецький.

"Приємно, що лідером черкаської опозиції залишився Микола Томенко. Як на мене, то мав би бути ще хтось з черкащан у прохідній частині, суто черкащан. Бо можна ж сюди віднести і Гриценка і деяких інших кандидатів. Багато їх пішло по мажоритарних округах",- наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це можуть бути останні вибори в Україні" - Парубій

"Сьогодні зранку відкриваю газети, - додав він, - а в них написано: "Всі зрадили Юлю!". Я заявляю, що це все є провокацією. Провокацій ще буде багато, бо бидло розперезується. Для мене є ключовим моментом як проходив з'їзд Партії регіонів. Там коло кожного ряду охоронник, вся ця страшна гвардія. Вони заявляють, що творять громадянське суспільство. Немає його! Тих лідерів, якими могли ми пишатися і світ, вони кинули за грати і порозганяли в підворіття. Для мене, як громадянина — це приниження", - каже опозиціонер.

Також політик задоволений, що у опозиції немає в списку відомих спортсменів та артистів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Черкасах "регіонали" і опозиція порвали один одному плакати

"Що стосується списку опозиції, мене здивувало єдине: немає ніяких неполітичних фігур: Таїсії Повалій, Андрія Шевченка, чи ще якогось балбеса. Уже є критика, що в кулуарах з'їзду дискутували: чи не краще було піти в тюрму, щоб жінка потрапила до списку. Це з приводу Луценка. Вони коментують... То сядьте самі в тюрму! Це так як про події на Соборній площі в Черкасах 6-го липня кажуть"Булатецький собі піар влаштував! То й ви влаштуйте. Для мене це символічно. Для мене опозиція №1 — та, що сидить в тюрмі. Бо якщо людина сидить в тюрмі — вона реально опонує злочинній системі. І що дружина Юрія Луценка, яка за нього бореться — це добре, що вона в списку", - говорить Булатецький.

Що ж до того, чи допустила опозиція лідерство "Фронту змін" у списку, політик наголосив: "Я думаю, що в раді опозиції достатньо кваліфіковані, розумні й сильні люди і вони знайшли таку схему".

Зараз ви читаєте новину «"Для мене опозиція №1 — та, що сидить в тюрмі" - "бютівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути