неділя, 01 лютого 2015 10:19

Мирний процес під загрозою, нас хочуть спровокувати - АП

Мирний процес під загрозою, нас хочуть спровокувати - АП
Валерій Чалий. Фото: dt.ua

Заступник глави адміністрації президента України Валерій Чалий заявив, що через ультимативних вимог представників "ДНР" та "ЛНР" на переговорах у Мінську мирний процес знаходиться під загрозою.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук.

"Пережили важкий день. Вони (представники "ЛНР" і "ДНР" - Ред.) поставили ультимативні вимоги. Хотіли залякати. Спробували розіграти спектакль, що Київ зриває переговори, роботу тристоронньої контактної групи. Не вдалося!", -

"Професійна робота українських представників у Мінську, десятки телефонних контактів, постійна злагоджена робота і координація не дали шансів. Якби не гинули люди, можна було б говорити про дипломатичні ситуативні перемоги. Але, на жаль, мирний процес під загрозою. Вони нас хочуть спровокувати. Не вдасться!", - додав він.

Нагадаємо, вчора другий президент України, член Тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації на Донбасі Леонід Кучма заявив про зрив запланованого на 31 січня раунду консультацій з представниками самопроголошених "ДНР" та "ЛНР" - лідерами сепаратистів.

Зараз ви читаєте новину «Мирний процес під загрозою, нас хочуть спровокувати - АП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути