четвер, 13 вересня 2012 02:33

Мешканці Качанівської колонії не хочуть повернення Тимошенко – ув'язнена

Мешканці Качанівської колонії не хочуть повернення Тимошенко – ув'язнена

Ув'язнена Качанівської колонії Анжеліка Брусєнцова, яка, хоч і не була співкамерницею Тимошенко, але також висунула вимогу поспілкуватись із журналістами, сказала, що у колонії абсолютно ніхто не бажає повернення Тимошенко через її "привілейований ситатус. Про це Брусєнцова повідомила на брифігну у Качанівській колонії

"Чесно кажучи, абсолютно всі не хочуть, щоб вона (Тимошенко- ред.) поверталася в колонію, саме з тієї причини, що через це страждають люди абсолютно не причетні ні до її злочину, ні до її долі, ні до тих вимог які вона виносить. У першу чергу хочеться звернутися не скільки до журналістів скільки до громадськості з приводу того, що стосується перебування Юлії Володимирівни Тимошенко в колонії. Це ті напружені умови, в яких ми почали знаходитися. У другу чергу, це та кількість осіб, які від цього постраждали, починаючи від засуджених і закінчуючи співробітниками.

Тобто людина (Тимошенко - ред.) просить для себе умови на багато кращі, вимоги до власного лікування на багато вищі, хоча є люди, які страждають набагато сильніше від неї. І на превеликий жаль, ні адміністрація, ні лікарі не можуть звернути увагу на тих, хто дійсно цього потребує.

Всі плітки, розмови, на скільки людина хвора... У нас практично всі знають, що вона ходила і все з нею було чудово. У важкому стані вона не перебувала, тому що, та кількість відвідувачів, яких вона приймала за день і людей, яких вона відмовлялася приймати через те, що вона ніби-то у важкому стані - не збігаються", - повідомила Брусєнцова.

За словами увязненої, кількість побачень Юлії Володимирівни і звичайних ув'язнених відрізняються значно. І найголовніше, що тривають звинувачення в тому, що з Тимошенко поводяться з порушенням її прав.

"Хоча існує внутрішній розпорядок, за яким живемо ми всі. І розуміючи те, що ми відбуваємо термін покарання ми з ним погоджуємося, тому що він в рамках закону. А перебування Юлії Тимошенко в місцях позбавлення волі - це чомусь грандіозний скандал, хоча насправді все просто: людина отримала термін покарання за злочин, який доведено судом, точно так само як і всі ми", - резюмувала А.Брусєнцова.

Зараз ви читаєте новину «Мешканці Качанівської колонії не хочуть повернення Тимошенко – ув'язнена ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути