середа, 12 вересня 2012 16:41

Колишня сусідка Тимошенко по камері боїться, що екс-прем'єра вб'ють
8

Фото: Прес-служба БЮТ

У БЮТ оприлюднили текст листа адресований Сергію Власенку, написаного колишньою сусідкою по камері Юлії ТимошенкоЮлією Абапловою про майбутню дискредитацію екс-прем'єра.

Як повідомляє прес-служба, деякі фрагменти документа не публікуються, тому що "це може завдати шкоди людям, які там згадуються".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власенко вважає, що Юлію Абаплову можуть "прибрати"

"Її просто уб'ють тут, я знаю це, я бачу і чую. Чим ближче час в Європейському суду, тим більше вони починають сіпатися. Вони вже не думають про наслідки, у них панічний страх, що вона вийде. Я вже нормально думати ні про що не можу, постійних страх, відчуваєш себе як загнаний звір. Колись я сказала оперативнику про те, що добре, що Юлія Володимирівна скоро піде додому, а він мені сказав, що навіть якщо Європейський суд вирішить її випустити, проти неї нову справу відкриють і вона все одно буде сидіти, ніхто її на свободу не випустить ", - йдеться в листі екс-сусідки по камері Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Колишня сусідка Тимошенко по камері боїться, що екс-прем'єра вб'ють». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

56

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути