неділя, 24 лютого 2013 14:31

Мер Сум хоче знести два пам'ятника Леніну

Мер Сум хоче знести два пам'ятника Леніну
Геннадій Мінаєв. Фото: ukrgazeta.com

Міський очільник Сум Геннадій Мінаєв пропонує громаді підтримати його пропозицію щодо знесення двох пам'ятників Леніну у місті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Fuck communism" - в Охтирці відбувся "бій" за Леніна

Про це він написав у своєму Facebook.

"Передбачаю, що з вірогідністю 100% комуністи на сесії Сумської міської ради 27 лютого підніматимуть питання по "охтирській ленініані", у тому числі і по моїй позиції відносно всього цього. Мушу наголосити та тому що ця сесія "робоча", тобто "господарська", і застерігаю усіх – у тому випадку якщо прозвучить хоч одне слово з вище зазначеної тематики, включаючи різного роду депутатські запити тощо, то в розділі "Різне" я поставлю на рейтингове голосування депутатів Сумської міської ради наступне питання: "Чи підтримуєте Ви позицію міського голови міста Суми Геннадія Мінаєва і чи готові Ви проголосувати за таки рішення Сумської міської ради:
1. Про демонтаж бюста Леніну біля БК "Хімік" і встановлення замість нього бюста Почесному громадянинові міста Суми, беззмінному впродовж багатьох десятиліть директору ВО "Сумихімпром" – Кравченко Олександру Йосиповичу?
2. Про демонтаж пам'ятника Леніну у районі Хіммістечка (Дуровщина) і переплавці його в пам'ятник засновнику міста Суми Герасиму Кондратьєву з встановленням останнього на початку вулиці Кирова з подальшим перейменуванням вулиці Кирова у вулицю Герасима Кондратьєва?".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неповнолітній син Вікторії Бабич готовий дати відсіч "свободівцям" в Охтирці

Нагадаємо, недавно "свободівці" знесли пам'ятник Леніну в Охтирці. Комуністи намагались встановити на його місце новий, однак націоналісти їм завадили.

Зараз ви читаєте новину «Мер Сум хоче знести два пам'ятника Леніну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

160

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути