субота, 23 лютого 2013 13:08

Неповнолітній син Вікторії Бабич готовий дати відсіч "свободівцям" в Охтирці

Неповнолітній син Вікторії Бабич готовий дати відсіч "свободівцям" в Охтирці
Фото: radiosvoboda.org

У "Свободі" вважають повалення пам'ятника Леніну в Охтирці перемогою. Про це у коментарі кореспонденту Gazeta.ua сказав заступник голови ВО "Свобода" Андрій Мохник.

"Ніколи ще за 40 км від Росії пам'ятник Леніну не валили. Я вважаю це перемогою", - заявив він у відповідь на запитання кореспондента, чи задоволений він наслідком акції.

"У стратегічному плані ми перемагаємо. Що стосується тактики — зараз чітко видно, що правоохоронці на боці комуністів. Очевидно, ці хлопці сприймають націоналістів через призму НКВД, КДБ. Ця система їх виховала, їх згодувала. От вони і ставляться до нас вороже", - сказав Мохник.

Раніше Ігор Мірошниченко на слова кореспондента, що комуністи все одно встановлять пам'ятник, відповів: "Вони-то його встановлять, але чи надовго".

Зараз на площі Леніна тихо, але там продовжують знаходитися близько 40 підлітків прокомуністичного спрямування, лідер яких 17-річний Олександр Бабич — син Вікторії Бабич.

"Щойно вони до нас полізуть, дізнаються, хто є хто. Нехай вони згорять від сорому, коли 40 підлітків поб'ють 40 дорослих чоловіків, яких ми вже успішно закидали яйцями" , - сказав Оелксандр.

Сама ж Вікторія Бабичв емоційно стверджує, що міліція і спецзагін "Беркут" виступають на боці націоналістів.

Зараз ви читаєте новину «Неповнолітній син Вікторії Бабич готовий дати відсіч "свободівцям" в Охтирці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

106

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути