понеділок, 21 листопада 2016 18:14

Майданом керували США - Янукович

Майданом керували США - Янукович

Євромайданом керували представники Сполучених Штатів Америки.

Про це заявив колишній президент України Віктор Янукович у розмові з Олівером Стоунум (режисер антимайданівского фільму "Україна у вогні"), передають "РИА Новости".

"Дуже частими гостями були представники США: конгресмени, пані Нуланд. Коли мітингувальники захоплюють урядові будівлі, установи, скажіть, чи припустимо це в будь-якій іншій країні. Наприклад, щоб посол України прийшов до мітингувальників у Фергюсоні і роздавав там пряники або тістечка і звинувачував поліцейських США? Я вважаю, що це неприпустимо в будь-якій європейській країні. А чому на Україні було таке ставлення?" – сказав Янукович.

За його словами, "посол США в Україні постійно приймав представників Майдану у себе в посольстві".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дехто швидко забув, як на ранок після розстрілів готовий був стати на коліна" - Найєм попередив про контрреволюцію

"Ми це добре знали, ми це відстежували. Створювалося враження, що в посольстві США існує штаб, який керує цим процесом. 20-21 лютого було зрозуміло, що почався збройний переворот. Сценарій захоплення влади і перевороту був неминучий", – заявив Янукович.

Сьогодні в Україні відзначають День гідності та свободи. Започаткований на честь двох революцій - помаранчевої 2004 року та Революції гідності 2013-го, що почалися цього дня.

Зараз ви читаєте новину «Майданом керували США - Янукович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути