середа, 22 січня 2014 19:16

Майдан хоче зробити Кличка тимчасовим президентом України

Майдан хоче зробити Кличка тимчасовим президентом України
Віталій Кличко. Фото: www.radiosvoboda.org

На майдані пропонують проект резолюції Віче.

Про це написав журналіст Данило Яневський на своїй сторінці у Фейсбук.

Текст резолюції подаємо повністю.

Проект резолюції Віче на Майдані. 22 січня 2014 р. 18.00

Співвітчизники! Всі слова сказані. Залишилося діяти. Ми, громадяни Україні, що зібралися на Майдані Незалежності в Києві, оголошуємо Віктора Януковича позбавленим влади.

Ми обираємо Віталія Кличка тимчасовим Президентом України. Ми доручаємо Віталієві Кличкові невідкладно оголосити склад тимчасового уряду з числа досвідчених фахівців, насамперед – міністра оборони, міністра внутрішніх справ, міністра юстиції, міністра надзвичайних ситуацій, а також генерального прокурора України, а також голову Центральної виборчої комісії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суркіс впевнений, що матч з "Валенсією" пройде в Києві

Ми оголошуємо відновлення, місцевого самоврядування в м. Києві. Ми оголошуємо невідкладні (тут і зараз) вибори Київського міського голови, Київської міської та районних в м. Києві рад. Ми обираємо титчасовим шерифом Києва.... Ми призначаємо вибори нового складу Установчої ради України на неділю, 2 березня 2014 р. та покладаємо на неї завдання впродовж 1 тижня підготувати проекту нового державного устрою України та Основного закону

Ми ґарантуємо особисту недоторканість та збереження всіх громадянських прав тим працівникам органів державної влади та управління, а також правоохоронних органіи, які перейдуть на сторону народу та оголосять про це публічно. Хай живе вільна, незалежна, правова, європейська Україна!

Зараз ви читаєте новину «Майдан хоче зробити Кличка тимчасовим президентом України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

73

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути