неділя, 31 липня 2011 12:06

Людина Медведєва: Чорноморський флот Севастополя - це його кров і плоть

Людина Медведєва: Чорноморський флот Севастополя - це його кров і плоть

Чорноморський флот Російської Федерації і та його частина, яка базується в Севастополі, є важливим елементом стабільності в Чорноморському та Середземноморському регіоні.

Про це сьогодні заявив голова адміністрації президента Росії Сергій Наришкін після заходів з нагоди Дня ВМФ РФ.

"Чорноморський флот Севастополя - це кров і плоть цього дивовижного міста ... Чорноморський флот - це частина Севастополя, без якої, мені здається, життя міста неможливе", - сказав він.

Він зазначив, що російську сторону, "безумовно, хвилюють питання соціального розвитку Севастополя, тому що це життя і моряків, і цивільного населення".

Наришкін також вважає, що "взаємини між Україною і Росією - "це зв'язок не тільки між політиками, керівниками держави, парламентаріями, це зв'язок і контакт між людьми".

"Севастополь представляє такий хороший приклад нашого співробітництва", - зазначив глава адміністрації російського президента.

За його словами, в неділю він з представниками української сторони обговорить інші питання взаємин між двома країнами.

"Ці питання стосуються і базування ЧФ в Севастополі. Ми, звичайно, обговоримо з керівництвом міста і питання соціально-економічного розвитку, яке в ньому може взяти участь Російська Федерація", - сказав Наришкін.

Він також зазначив, що візит до Севастополя розпочав з відвідин храму, де поставив свічку в пам'ять про загиблих українських гірників.

Зараз ви читаєте новину «Людина Медведєва: Чорноморський флот Севастополя - це його кров і плоть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути