неділя, 31 липня 2011 10:08

У Севастополі на честь Дня російського флоту підняли радянський прапор

У Севастополі на честь Дня російського флоту підняли радянський прапор

У Севастополі на честь Дня Військово-морського флоту Російської Федерації о 9.15 розпочато парад військових кораблів.

Пді час параду командувач Чорноморським флотом Російської Федерації контр-адмірал Олександр Федотенков разом з командуючим першим заступником командувача ВМС Збройних сил віце-адміралом Сергієм Єлісєєвим, проходячи на катері уздовж строю кораблів, привітали моряків з їх професійним святом.

О 10.00 розпочалося військово-спортивне свято проходженням кораблів з Державними прапорами Російської Федерації та України, військово-морськими прапорами Російської Федерації та Радянського Союзу, які після будуть приспущені.

У цей день глядачі також побачать можливості ракетного катера з відсічення атак засобів повітряного нападу противника, артилерійський бій тактичної групи ракетних катерів з надводним кораблем противника, вогневе придушення протидесантної оборони противника самохідними артилерійськими установками.

Апогеєм свята буде показ розгородження проходів в протидесантних загородженнях супротивника для проведення висадки морського десанту, захоплення плавпричалу і рукопашний бій на причалі, за яким відбудеться висадка морського десанту з десантних кораблів.

На закінчення військово-спортивного свята моряки продемонструють порятунок особового складу, який плаває на воді; проходження бойових кораблів, допоміжних суден і яхт під вітрилами, а також фонтани на воді.

Нагадаємо, командування Чорноморського флоту Російської Федерації скасувало розважальні заходи в Севастополі, присвячені Дню ВМФ, у зв'язку з трауром, оголошеному в Україні в неділю, тому святкового концерту і салюту в цей день не буде.

На кораблях цього дня не були підняті прапори розцвічування.

У результаті аварій, які сталися 29 липня на шахтах "Суходольська-Східна" в Луганській області та в Макіївці Донецької області, загинуло 37 людей. Неділю, 31 липня, в Україні оголошено днем ??жалоби.

Зараз ви читаєте новину «У Севастополі на честь Дня російського флоту підняли радянський прапор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

40

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути