четвер, 07 липня 2011 15:50

Люди Тимошенко прийшли під Печерський суд, аби показати Януковичу дулю
17

Фото: Фото: Ростислав Мисюкевич

Сьогодні перед Печерським судом у центрі Києва зібралось кілька тисяч людей. Навпроти суду, через дорогу БЮТ встановив сцену, над якою вивісили великий банер "Політичні репресії - димова завіса для пенсійного геноциду".

Як повідомив кореспондент Gazeta.ua, мітингувальники тримали прапори організацій "Батьківщини", "Фронту змін", "Новий Київ" та громадської акції "Вперед!". Вивісили також плакати "Янукович, тебе буде судити Україна".

Крім того, було багато наліпок з написом: "Україну - Юлі, а Януковичу - дулю!".

Сама Юлія Тимошенко заявила: "Відбувається ліквідація залишків прав людини. Саме перед щасливою і добре оплачуваною відпусткою депутати Верховної Ради розглядатимуть ключові проекти. Перший - це пенсійна реформа, яка позбавить людей навіть тих маленьких пенсій, які вони мають. У всіх буде пенсія на 50, 100, 150 гривень менше, ніж сьогодні. Ця пенсійна реформа принижує людей і забирає у них останні гарантії".

Разом з тим, опозиціонерка запевнила, що її команда мовчати не буде: "Ми боремось і в судах, і на вулицях, і в парламенті. Ми намагаємось зупинити наступ на права, доходи і життя людей".

На її думку, судові розгляди проводяться не тільки, аби ліквідувати опозицію, але і щоб відволікти людей від сьогоднішніх пенсійних та податкових реформ, реформ податкового кодексу, які "забирають у людей останні права на їхніх робочих місцях".

"Людей просто відволікають від згортання їхніх прав і можливостей", - відзначила Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Люди Тимошенко прийшли під Печерський суд, аби показати Януковичу дулю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути