пʼятниця, 01 липня 2011 18:33

Литвин не поспішає виконувати пенсійне бажання Януковича

Литвин не поспішає виконувати пенсійне бажання Януковича

Голова Верховної Ради України Володимир Литвин вважає, що якість закону про пенсійну реформу важливіша, ніж дата його прийняття.

Про це він сказав в ефірі одного з українських телеканалів, відповідаючи на запитання, чи буде продовжено роботу нинішньої сесії парламенту, якщо постане завдання прийняти закон про пенсійну реформу.

"Я ставив би питання в такій площині: потрібно дивитись на те, що приймати, а не пришвидшувати темпи, щоб прийняти документ до завершення сесії. Як керівник парламенту я таке завдання не ставлю", - зазначив Литвин.

При цьому керівник парламенту зауважив, що в разі як цей законопроект буде підготовлений відповідним профільним комітетом Верховної Ради до третього або п?ятого липня, його буде винесено на розгляд парламенту.

"Коли буде підготовлено зрозумілий та прийнятний законопроект, тоді й будемо його розглядати", - підкреслив керівник українського парламенту. На його думку, поспішати з визначенням дати його ухвалення не потрібно.

Серед законопроектів, які парламент має ухвалити до кінця поточного сесійного тижня Володимир Литвин назвав Податковий кодекс та законопроект про державний земельний кадастр.

Раніше президент України Віктор Янукович заявив, що законопроект про пенсійну реформу слід обов'язково ухвалити до завершення чергової сесії парламенту.

Зараз ви читаєте новину «Литвин не поспішає виконувати пенсійне бажання Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути