середа, 02 березня 2016 08:05

Краснов - на волі, Хорватія проти біженців, Янукович під євросанкціями - головне за ніч

Краснов - на волі, Хорватія проти біженців, Янукович під євросанкціями - головне за ніч
Фото: Цензор

Gazeta.ua пропонує найважливіші новини за минулу ніч середи, 2 березня.

1. Главу цивільного корпусу "Азов-Крим" Станіслава Краснова відпустили після медичного обстеження. Його відпустили, оскільки по закінченню трьох діб йому не було пред'явлено звинувачень. Про це повідомляється в мікроблозі Twitter полку Азов.

2. Посли країн Євросоюзу в Брюсселі мають продовжити санкції проти екс-президента України Віктора Януковича та людей з його найближчого оточення ще на 1 рік. Про це повідомляє Радіо Свобода.

3. У Миколаєві суд заарештував на місяць старшого лейтенанта поліції охорони Валерія Агаджанова, який керував автомобілем BMW, що розбився 28 лютого. Тоді загинули чотири людини. Про це повідомляє "Преступности.НЕТ".

4. В Донецьку прогриміло кілька надзвичайно сильних вибухів. Про це жителі Донецька та Ясинуватої, Авдіївки, Червоного Пахаря і Горлівки - повідомили в соцмережах.

5. Хорватія буде захищати свої кордони в разі необхідності за допомогою армії та поліції. Про це заявив прем'єр-міністр Хорватії Тихомир Орешковіч.

Зараз ви читаєте новину «Краснов - на волі, Хорватія проти біженців, Янукович під євросанкціями - головне за ніч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути