середа, 02 березня 2016 00:07

Суд виніс рішення щодо водія BMW, який вбив чотирьох людей
4

У Миколаєві Центральний районний суд заарештував на місяць старшого лейтенанта поліції охорони Валерія Агаджанова, який керував автомобілем BMW, що розбився 28 лютого. Про це повідомляє "Преступности.НЕТ".

Прокуратура клопотала в суді про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою, посилаючись на те, що водій грубо порушив правила дорожнього рух. Що призвело до ДТП з летальним результатом. Також, на думку прокурора, оскільки водій є чинним співробітником поліції, то може впливати на хід розслідування ДТП. Адвокат Агаджанова просив відпустити його підзахисного під домашній арешт або ж під заставу.

Суддя Дмитро Тишко вислухав прокуратуру і сторону захисту і виніс постанову: обрати підозрюваному запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на один місяць - до 1 квітня.

Нагадаємо, рано вранці 28 лютого на Центральному проспекті в Миколаєві 24-річний чоловік, керуючи BMW, не вибрав безпечну швидкість руху, не впорався з керуванням і зіткнувся з припаркованими на узбіччі проїжджої частини автомобілями "ГАЗель" та Mercedes.

В ДТП загинули чотири пасажири BMW: два юристи віком 24 та 25 років, які раніше працювали слідчими міліції, і дві студентки. З'ясувалося, що водієм BMW був діючий співробітник поліції - старший лейтенант поліції охорони. Він отримав забій обличчя та голови. Підсумки експертизи показали, що Агаджанов на момент скоєння ДТП не був у стані алкогольного сп'яніння.

Зараз ви читаєте новину «Суд виніс рішення щодо водія BMW, який вбив чотирьох людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути